Ish te perndjekurit Politik

News image

Takimi i organizuar në mjediset e shoqatës së ish të përndjekurve politik Shkoder për shpjegimin e ...

Shkarkohet prokurori Pukes

News image

Me 7 vota pro dhe asnjë kundër, Këshilli i Prokurorisë së Përgjithshme ka votuar unanimisht për ...

Rritet akciza e duhanit

News image

Dy ministrat të Qeverisë, ai i Shëndetësisë dhe ai i Ekonomisë kanë dalë në një konferencë ...

Cilesia e jeteses per te moshuarit

News image

Ne një liste me 96 shtete Shqipëria renditet ne vendin e 53-te për cilësinë e jetesës ...

1 tetori, dita e te moshuarve

News image

Dita nderkombetare e te moshuarve eshte shoqeruar me nje sere aktivitetesh ne azilin e Shkodres. Kryesisht ...

“Deka me ty” ne azilin e Shkodres

News image

Ashtu sic kishin premtuar me pare skuadra “Deka me ty” ne Shkoder, ne diten e shenuar ...

-
+
6

LAJME sociale - TV1-CHANNEL
Reforma e pensioneve. Plan masash për të deklaruar pagen reale, nis puna në terren

Reforma e pensioneve. Plan masash për të de Zbatimi i reformës së pensioneve që ësht

Shtate ditet e javes, pushim

Shtate ditet e javes, pushim Shqiptaret duan te flene shume gjume, te hane

Familja Kukeli në mës të katër rrugëve

Familja Kukeli në mës të katër rrugëve Familja Kukeli mbetet në qiell të hapur, kj

Përfituesit e rinj të ndihmes ekonomike

Përfituesit e rinj të ndihmes ekonomike Rreth 25 familje kanë aplikuar për herë t

Vau Dejes - qendra per femijet autik

Vau Dejes - qendra per femijet autik Momenti kur ka mesuar se femija i saj eshte a

Shkolla në lagjen “ Mark Lula”, dhe këtë shtator shkolla nuk do hapet për nxënës

Shkolla në lagjen “ Mark Lula”, dhe kët E përfunduar plotësisht e gatshme për të

Inagurohet qendra e te moshuarve

Inagurohet qendra e te moshuarve Ne komunen e Bushatit eshte inaguruar qendra

Bursa për rreth 4000 studentë e nxënës

Bursa për rreth 4000 studentë e nxënës Rreth 3550 të rinj, nga të cilët 1900 stud

Përfituesit e pensionit social, emigrantet rrezikojne mos përshfirjen në këtë skemë

Përfituesit e pensionit social, emigrantet r Me reformën në pensione pritet të ketë nj

Myslimanet perkujtojne Israne dhe Miraxhin

Myslimanet perkujtojne Israne dhe Miraxhin Myftinia e Shkodres ka organizuar në xhamin

TV1-CHANNEL Art dhe kulture

“ Rëndia e të qenurit I sinqertë”

“Rëndësia e të qenurit I sinqertë” nga Oscar Uajld është komedia më e rë që do vihet në skenë me regji të Fatbardh Smajës, I cili shprehet se teksti I këtij autor

Read more

Who's Online

We have 516 guests online

Europa Grand Hotel


time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Velipoja "Grand Europa" - Resort

PROGRAME - TV1-CHANNEL